9,8 van 2100 beoordelingen
9,8 van 2100 beoordelingen

Geef je auto een lang leven

Onderhoud

Veilig de weg op, dat gevoel wil je hebben als je in de auto stapt. Onderhoud is daarbij van levensbelang. Door jouw auto regelmatig te laten checken voorkom je onnodige pech en kosten, ben je noodreparaties voor en verhoog je de verkeersveiligheid. Onze garages helpen je er graag bij.

Vind een garage in je buurt

Alles voor het beste auto-onderhoud

De specialisten van Full Car Service staan voor je klaar om te zorgen dat je auto veilig is én blijft. Met onderhoud dat voldoet aan alle eisen van vandaag. De garages hebben alles in huis voor periodieke checks van je auto, zodat je met een gerust gevoel de weg op kan.

Vind een garage in je buurt

De juiste apparatuur

A-merk onderdelen

Gespecialiseerde monteurs

Binnen no time weer op weg

Wanneer heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Het bepalen wanneer je het beste langs kan komen voor onderhoud, is heel eenvoudig. Bij nieuwere auto’s krijg je vaak een melding op het dashboard wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Bij oudere auto’s is het handig om de volgende regel aan te houden: een kleine onderhoudsbeurt na één jaar of na elke 15.000 kilometer, een grote onderhoudsbeurt na 2 jaar of elke 30.000 kilometer.

De kleine onderhoudsbeurt

Bij een klein onderhoud voeren onze garages verschillende basiscontroles en onderhoudswerkzaamheden uit. Denk hierbij aan het vervangen van motorolie en oliefilter en het controleren van vloeistoffen, banden, remmen, verlichting, ruitenwissers, batterij en de uitlaat. Daarnaast wordt een algemene voertuiginspectie uitgevoerd. Alles om ervoor te zorgen dat je auto altijd in goede conditie blijft.

De grote onderhoudsbeurt

Bij een groot onderhoud gaan we nog een stapje verder. Naast de werkzaamheden die we ook bij een kleine beurt doen, krijgt je auto een nóg grondigere inspectie. Onze garages voeren diepgaandere controles uit en vervangen onderdelen en systemen die nodig zijn om veilig te kunnen blijven rijden. Denk hierbij aan de controle van het remsysteem, inspectie van de motor, controle van slijtage aan bepaalde onderdelen van je auto en een volledige diagnostische controle.

Aankoop- & verkoopkeuring

Een auto kopen of verkopen? Onze specialisten kunnen je daarbij helpen met een deskundige aankoop- of verkoopkeuring. We inspecteren je auto grondig op alle belangrijke punten, van motor en transmissie tot carrosserie en elektronica. Op basis van dit onderzoek krijg je een gedetailleerd rapport zodat je met een gerust hart een beslissing kunt nemen.

Vind een garage in jouw buurt